Nino Škrabe dobitnik nagrade Zagrebačke županije

34858597_828808173969604_892881897921708032_n

Poznati jaskanski književnik, dramatičar, redatelj i publicist Nino Škrabe dobit će nagradu Zagrebačke županije za životno djelo. Vijest je to koju je ekskluzivno otkrio predsjednik Županijske skupštine Damir Mikuljan na svečanosti povodom predstavljanja knjige “U Plavom podrumu” Nine Škrabea i njegovih 50.godina kulturnog djelovanja, održanom u Jastrebarskom.

Mikuljan je tom prilikom naglasio veličinu djela Nine Škrabea za područje Jastrebarskog, ali i cijele Zagrebačke županije pa i šire te okupljenoj publici priopćio da je Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja Zagrebačke županije baš toga dana jednoglasno odlučilo da će se nagrada za životno djelo Zagrebačke županije ove godine dodijeliti upravo Škrabeu. Nagrada će se ovom poznatom Jaskancu, koji je dao velik doprinos kulturi ne samo cijelog našeg kraja nego i domovine, uručiti na svečanoj sjednici Skupštine Zagrebačke županije povodom proslave Dana županije.

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>