Novosti iz Matice hrvatske Jastrebarsko

FB_IMG_1526531540307

U Jastrebarskom je u ponedjeljak, 14. svibnja 2018. održan Susreta ogranaka Matice hrvatske iz Zagrebačke županije, u organizaciji Središnjice Matice hrvatske i ogranka u Jastrebarskom. Prigodna predavanja održali su tom prilikom predsjednik Matice hrvatske, akademik Stjepan Damjanović, potpredsjednik dr.sc. Damir Barbarić i glavni tajnik Matice Zorislav Lukić. Jaskanske Matičare oduševili su podaci prikupljeni u Središnjici – jaskanski ogranak brojem članova najjači je u Zagrebačkoj županiji te među 10 najjačih u Hrvatskoj. Podršku i pohvalu svim Matičarima iz cijele Županije izrekli su potpredsjednik Matice prof.dr.sc. Stipe Botica i gospodarski tajnik dr.sc. Damir Zorić, a u drugom dijelu susreta svoje novije programe i djelovanje predstavili su ogranci iz Kloštar Ivanića, Samobora, Svete Nedelje, Svetog Ivana Zeline, Velike Gorice, Zaprešića, Pokupskog i Jastrebarskog.

_l8a2251

Ogranak Matice hrvatske u Jastrebarskom u suradnji s Glazbenom školom Jastrebarsko poziva Vas na poetsko – glazbeni program “Svetom Duhu na čast” – petak, 18. svibnja 2018. od 20 sati u kapeli Svetog Duha u centru Jastrebarskog.

U programu će sudjelovati Gradsko pjevačko društvo “Javor”, profesori Glazbene škole Jastrebarsko, Muška vokalna grupa Borsa i glumci Kazališta Škrabe.

Veselimo se Vašem dolasku!

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>