Održane vatrogasne Skupštine u Kostanjevcu i Prekrižju

kpstanjevac dDana 11.02. održana je  82. izborna godišnja skupštinu DVD-a Kostanjevac. Odabrano je novo rukovodstvo u sastavu: predsjednik – Josip Mahovlić, zapovjednik – Franjo Mahovlić, tajnik – Luka Jandričić, blagajnik – Tomo Nosetić i spremištar – Luka Jandričić. Nadamo se da će novo rukovodstvo nastaviti raditi kvalitetno,a tako je do sada radilo i prethodno.

 vpnU subotu 11. veljače u DVD-u Prekrižje bilo je posebno svečano. Naime prije održavanja redovne godišnje skupštine velečasni Grgić svečano je blagoslovio novouređeni dom u Prekrižju, te novije, potpuno uređeno vatrogasno vozilo za prijevoz vatrogasaca Transporter.

dvd-prek 1Uz domaće vatrogasce iz DVD-a Prekrižje, te vatrogasce iz Krašića i Pribića, okupio se značajan broj društava sa područja susjednih općina Žumberak i Draganić, grada Ozlja i grada Jastrebarskog, te vatrogasci iz DVD-a Kustošija iz Zagreba, kao i podupirajući članovi društva, te domaći sin, nekadašnji profesionalni vatrogasac gospodin Zorko.

dvd-prekrizje-skupstina_2Nakon blagoslova u vatrogasnome domu održana je 86. po redu godišnja skupština DVD-a Prekrižje, koja je ove godine bila ujedno i redovna izborna skupština za naredni četverogodišnji mandat. Za predsjednika društva je izabran dosadašnji predsjednik Nikola Vlašić, za zapovjednika Antun Zorko, za tajnika Mario Povrženić, a za zamjenika predsjednika Krešo Bogović. Pred kraj skupštine dodijeljene su diplome vatrogascima koji su se uspješno završili osposobljavanja tokom protekle godine, te na kraju i zahvalnice svima onima koji su pripomogli da se ovako veliki i značajni investicijski projekti za vatrogasce u Prekrižju uspješno realiziraju i dovrše.

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>