Policija pomaže u čišćenju snijega i cijepanju drva

2_vS obzirom na velike količine snijega koje su pale proteklih dana te na ekstremne hladnoće kojima smo izloženi Policijska uprava zagrebačka je na više mjesta provela akciju koja je za cilj imala pomaganje onim najugroženijim i najpotrebitijim sugrađanima. Na području Žumberačkog kraja visina snijega iznosi i do jednog metra, a premda je taj kraj slabo naseljen, uz pomoć gradskih službi Grada Samobora i zalaganjem policijskih službenika PP Samobor, očišćena je cesta koja vodi prema mjestu Poklek i dalje prema graničnom prijelazu Novo Selo Žumberačko.

12_vPolicijski službenici ujedno su posjetili stanovnike naselja Poklek te su im pomogli u čišćenju snijega s puteva koji vode do njihovih kuća. Policijski službenici PP Jastrebarsko, u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem, Gradskim društvom Crvenog križa Jastrebarsko, građanima starije životne dobi na području općina Krašić i Žumberak pomogli su u čišćenju snijega i cijepanju drva te su zajedno s djelatnicima Crvenog križa stanovnicima snijegom odsječenih predjela dostavili i pakete s hranom- poručili su iz policije. (jaskadanas.hr)

5_v

 9_v

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>