Pribićki susret 11. i 12. kolovoza

IMG_20180801_080925

Već svima poznata tradicija Pribićkoga kraja, koja iz godine u godinu obara rekorde posjećenosti, ove godine obilježava 40.-tu obljetnicu kontinuiranog održavanja. Program će započeti već u subotu 11.08.2018. kad se igra turnir pribićkih sela, koja su redom: Strmac Pribićki, Crkveni Pribić, Gornji Pribić, Donji Pribić, Milašinski Brig, Kostel Pribićki, Svrževo, Ruda Pribićka, Dol, Puškarov Jarak i Miranjac.

Turnir će započeti u 14h, a u 17h odigrat će se revijalna utakmica između ŽNK Četiri Rijeke i NK Jaske. Nakon održanih utakmica i poznatih polufinalista do dugo u noć atmosferu će održavati “Miljac i Slatki dodir” (“Bonaca band”). U isto tako veselom tonu nastavljamo i u nedjelju 12.08.2018. kad će se s početkom u 13h igrati polufinale turnira.

img_4591

Nakon završnice turnira slijede Pribićki susret u predviđenom vremenu oko 16h. Uvertiru u ove tradicionalne Pribićke susrete dat će naše Krašićke Mažoretkinje svojim srebrnim odnosno brončanim plesom. Pribićki susreti poznati su po raznovrsnim tradicijskim seoskim igrama koje uključuju: vuču kola, obaranje sa brve, nošenje jaja, skakanje u vreći, tačke, bacanje kamena sa ramena, ispijanje pive, ruđenje kukuruza, potezanje konopa,.. Nakon proglašenja pobjednika Turnira sela i Pribićkih susreta naš Štef i njegova Grupa Maestral držat će vas rasplesanima do jutra.

Tijekom dvodnevnog druženja za najmlađe su pripremljeni dvorci na napuhavanje, a u nedjelju za sve ostale bogata TOMBOLA sa vrijednim glavnim nagradama. Također, u nedjelju 12.08. nakon mise ispred Crkve sv. Siksta prodavat će se odojci i janjac.

TURNIR SELA:
– kotizacija 400kn po ekipi
– svaka ekipa dobiva jelo
– izvlačenje parova u petak 10.08. u 20h u prostorijama kluba.
– prijave ekipa: Alen 091/766 2998, Marijo: 099/513 4260 ili u inbox stranice kluba.
NAGRADE:
1. mjesto: odojak + pehar
2. mjesto: 2 gajbe pive + pehar
3. mjesto: gajba pive + pehar
— pehari za najboljeg strijelca i golmana

Kao i uvijek, najsimpatičnije konobarice i spretni konobari veselo vas sve iščekuju hladnom pivom, gemištom, sokom i ostalim napicima te bogatom gastronomskom ponudom. Zato, kraj godišnjih odmora zaključite i provedite u Pribiću, jer zabava je zagarantirana. Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju .

NK Pribić

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Jedan Odgovor na Pribićki susret 11. i 12. kolovoza

  1. Pero kaže:

    Lijepa tradicija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>