Sjednica odbora u žumberačkoj prirodi

Budući da mandat sadašnjim članovima Školskog odbora Osnovne škole Milana Langa iz Bregane, a to su Sanja Rapljenović, Ivana Smolej Kolarek, Marija Aščić, Nevenka Gračanin, Ivan Piškulić, Josip Petrić i Mirjana Kovačić, traje do 9. svibnja, odlučeno je da se posljednja sjednica “odradi na terenu”, u Područnoj školi Novo Selo. Stoga su se svi, u pratnji ravnatelja Igora Matijašića i domara-vozača Alojza Kosa, uputili krajem prošlog tjedna na Žumberak.

ss2Putem do škole zastali su u Stojdragi gdje ih je dočekao župnik Mile Vranešić koji im je pokazao lovački muzej smješten u prostorima stare škole, kao i Uskočki muzej u kojem se čuvaju mnogobrojni predmeti iz povijesti ovoga kraja. Župnik Vranešić je na svoj živopisan način ispričao i nekoliko zanimljivih anegdota vezanih uz žumberački kraj koji neobično voli.

 Izvor: radiosamobor.hr

 

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>