Virtualna šetnja Samoborom i Žumberkom

VIRTUALNA_SETNJA_KROZ_SAMOBOR_30_11_2017

Samobor ide u korak s tehnološkim trendovima i u turističkom pogledu. Naime, virtualna šetnja starim Samoborom i još neotkrivenim Žumberkom najnoviji je u nizu inovativnih projekata Turističke zajednice grada Samobora. Virtualna šetnja kroz Samobor i Žumberak u 360 stupnjeva predstavlja suvremeni vizualni prikaz Samobora i okolice te omogućuje interakciju korisnika sa servisom, pomažući mu da se orijentira kroz prirodne, povijesne i kulturne znamenitosti Samobora.

Na ovaj se način turistima i gostima te svima onima koji planiraju posjetiti naš grad nudi novo i drugačije iskustvo razgledavanja grada i predstavljanja njegovih atrakcija te im se pruža realan i impresivan pristup kroz mogućnost interakcije i doživljaj na posve novoj razini. Virtualna šetnja korak je naprijed u promociji Samobora te pruža značajne mogućnosti u privlačenju novih gostiju, koji sada, iz svog dnevnog boravka, mogu prošetati najzanimljivijim samoborskim lokacijama.

Virtualna šetnja prilagođena je korištenju na svim uređajima spojenim na Internet, bez potrebe instalacije dodatnih aplikacija ili programa. Projekt je realiziran s tvrtkom 360 Provideo, a za potpun doživljaj preporučuje se korištenje “virtualnih naočala”. Šetnju isprobajte na www.samobor.hr/visit. (Glasnik Samobora)

 

 

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>