Započelo asfaltiranje cesta

asfaltiranje_2Ovoga tjedna započeli su završni radovi na asfaltiranju općinskih nerazvrstanih cesta. Da podsjetimo, pripremni radovi za asfaltiranje nerazvrstanih cesta započeti su krajem prošle godine, no zbog dužeg hladnog perioda, snijega i zimske sezone održavanja cesta nisu mogli biti dovršeni.  Sada kada su vremenske prilike odgovarajuće, toplo i suho vrijeme, nastavljeno je sa izvođenjem preostalih radova. Nakon završetka uređenja cesta u Radinoj Gorici i Kostelu Pribićkog, radovi će se preseliti na preostale ugovorene ceste u Krupače, Pribić i u Brezarić. (Općina Krašić)

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

2 Odgovora na Započelo asfaltiranje cesta

  1. marko kaže:

    Područje Pećna je isto općina Krašić i tamo bi trebalo isto nešto ceste popraviti.

  2. janko kaže:

    Općina Krašić uzela si dio nerazvijenog Žumberka kako bi dobila finacijska sredstva,a godina nije ništa učinila po pitanju infrastrukture i zime su ceste neočišćene i jedno svećenik Krajačić obilazi stare ljude. Šuma se sječe sela su prazna,a nekad je bilo života i stočnog fonda i prije 20 godina krumpirača je sadila krumpire i sada su samo divlje svinje ostale. Tvornica u Pribiću Šimeci nekad imala 400 zaposlenika,a danas nula i općina Krašić po razvojnom programu završava iza benzinske pumpe u Krašiću. Nema za skretanje u Pećno niti table kod Mihelka, sramota i istina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>