Rješenje o uvjetima građenja mrtvačnice u mjestu Sošice

fotografija1-300x224Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, Ispostava Jastrebarsko izdao je dana 28.12.2012. godine rješenje KLASA UP/1-361-06/12-01/61 URBROJ: 238/1-18-05/4-12 o uvjetima građenja za mrtvačnicu u mjestu Sošice na k.č.br. 3576/2 k.o. Sošice u skladu s lokacijskim i drugim uvjetima ovog rješenja i idejnim projektom oznake T.D. 03-VII/2012 od srpnja 2012. godine.

Radovi na izgradnji planiraju se izvršiti tijekom 2013. godine, ovisno o punjenju proračuna Općine Žumberak. Također je izrađen idejni projekat mrtvačnice “Podžumberak” ali zbog problema sa zemljištem koje je još uvijek u vlasništvu Crkve nije ishođeno rješenje o uvjetima građenja. Rješenje ovog imovinsko-pravnog odnosa očekuje se u narednih 6 mjeseci.

Tijekom mjeseca travnja na groblju “Podžumberak” postaviti će se žičana ograda sa betonskim stupovima zbog zaštite od divljači i neovlaštenih ulaza na groblje. Sredstva za ove radove osigurana su u proračunu Općine Žumberak a izvođač će biti “Komunalno Žumberak”, d.o.o. Kostanjevac.

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>